Clinica Bucuresti - Intrarea Tudor Stefan 58

Facilitati pentru pacientii ce vin de la distanta
pentru tratamente la clinica din Bucuresti (click aici)

Clinica Constanta - Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

 

Blefaroplastia (chirurgia pleoapelor) * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Blefaroplastia
Blefaroplastia
   cosmetica

Blefaroplastia
   functionala

Ptoza pleoapelor

Operatia
Indicatii
Pregatirea
Interventia
Recuperarea
Complicatii
Preturi

Extra
Despre lacrimi
Cum scapam de
   "ochii pufosi"

 

Indicatii blefaroplastie

Sunteti un candidat pentru blefaroplastie?

Daca pleoapele va deranjeaza din punct de vedere functional nu intarziati si consultati medicul. Daca din punct de vedere cosmetic vi se pare ca ceva nu este in regula la pleoapele/ochii dvs, consultati de asemenea medicul.

Puteti lua in considerare aceasta interventie daca aveti un exces de piele in jurul ochilor sau pungute de grasime, care apar in mod normal datorita procesului de imbatranire. Aspectul de "pleoape cazute" sau piele in exces la nivelul pleoapelor se poate datora si unui edem sau unor afectiuni precum alergiile.

Iata un nou exemplu despre ce se poate realiza prin blefaroplastie. Inainte de interventie:

... si dupa:

Pentru a afla in ce masura blefaroplastia este indicata in cazul dumneavoastra va rugam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita.

Daca sunteti interesat de blefaroplastie strict din punct de vedere cosmetic, medicul va va recomanda sa aveti asteptari realiste. Desi interventiile de medicina estetica pot uneori imbunatati radical aspectul, ele nu reprezinta "fantana tineretii".

Inainte de interventie:

... si dupa:

Deoarece procesul de imbatranire continua, la fel ca in cazul oricarei alte proceduri cosmetice rezultatul se va mentine un timp limitat dupa care va fi necesara repetarea procedurii. Vestea buna este ca in functie de starea dumneavoastra de sanatate si de factorii de mediu rezultatele se pot mentine pana la zece ani!

Desi simpla, nu orice persoana poate suporta interventia. Severitatea sau numarul mare de afectiuni pe care le-ati putea avea va pot elimina ca si candidat. Medicul va va instiinta asupra unor potentiali factori de risc precum sindromul de ochi uscat, boli tiroidiene sau diabetul zaharat.

Fumatorii au un risc ridicat pentru complicatii, in plus vindecarea acestora fiind ingreunata. Este recomandat sa renuntati la fumat cu cel putin cateva saptamani inaintea interventiei.

Blefaroplastia este mai greu de efectuat la asiatici datorita structurii pleoapelor; astfel rezultatele pot sa nu fie la fel de spectaculoase ca la celelalte grupuri entice. Totusi sunt frecvente interventiile ce urmaresc "western-izarea" look-ului asiatic prin eliminarea aspectului de lipsa de pliuri de la nivelul pleoapei superioare.

Pentru o evaluare personalizata va rugam sa programati o consultatie gratuita la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru a programa o consultatie*
(gratuita) sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Detalii, observatii, intrebari (optional):


* Tratamente recomandate
pacientilor de peste 18 ani

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate