Despre Dr. Morad Iancu

Cu o expertiza de invidiat data de sutele de interventii efectuate Dr. Morad Iancu este astazi referinta in blefaroplastia romaneasca. Competentele medicale si simtul estetic deosebit au facut ca Dr. Morad Iancu sa fie alegerea fireasca a numeroase vedete si personalitati publice precum si a multor alte persoane procupate de mentinerea unui aspect tanar si odihnit.

Sunati pentru consultatie: 0765 778 898

sau completati formularul si va sunam

Dupa sase ani de studii in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti si numeroase cursuri si specializari in Israel si SUA, Dr. Morad Iancu se formeaza ca specialist in chirurgie plastica – reconstructiva in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti sub indrumarea Prof. Dr. Dan Enescu.

Ulterior participa la zeci de cursuri, specializari si workshop-uri in intreaga lume, aprofundand diferite tehnici de medicina estetica si mentinandu-se la curent cu cele mai noi si mai performante tehnici, proceduri, substante si echipamente.

Odata cu acumularea de experienta Dr. Morad Iancu dezvolta propriile tehnici si proceduri de medicina estetica, unele dintre ele incorporand elemente inovative. Multe dintre acestea au fost prezentate apoi de catre Dr. Morad Iancu la congrese internationale de specialitate unde au starnit un real interes.

In Romania Dr. Morad Iancu a fondat Luxury Aesthetics Academy unde ofera medicilor oportunitatea de a se instrui la cel mai inalt nivel participand la cursuri intensive focalizate pe diferite tratamente si tehnici de medicinia estetica.

Ca abordare estetica, Dr. Morad Iancu este adeptul rezultatelor naturale, elegante si lipsite de exagerari. Fiecare persoana are o frumusete aparte si o perioada a vietii in care o manifesta cu maxim de intensitate. Talentul Dr. Morad Iancu este de a redescoperii acele forme si de a le recrea, aducand frumusetea de atunci inapoi, in prezent.

Sunati pentru consultatie: 0765 778 898

sau completati formularul si va sunam